T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / SİLİVRİ - Turgut Reis İlkokulu

Okul Müdürümüz Sayın Hakan CAN 'in Yıl Sonu Mesajı

Okul Müdürümüz Sayın Hakan CAN 'in Yıl Sonu Mesajı

"Küçük hanımlar, küçük beyler! Siz hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı, geleceğin ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. " demiş Atatürk. Sevgili öğrenciler siz bu sene gösterdiğiniz başarı ile bu sözü yaşatıyorsunuz. Başarıya ulaşmada sorumluluk, planlı çalışma ve azim çok önemlidir. Bunların sonunda kazanılan tatil elbetteki sizin hakkınızdır. Bütün bir dönemin yorgunluğunu attığınız bu tatilde bolca eğlenmenizi ve dinlemenizi temenni ediyorum. Unutmayınız ki dinlenmek sadece boşa vakit geçirmek demek değildir. Tatil sürecinde dinlenip eğleneceğiniz aktivitelerin yanında kitap okumaya ve zayıf olduğunuz konularda kendiniz geliştirmeye  zaman ayırabilirsiniz.


Değerli Öğretmen Arkadaşlarım,

Bugün sınıfınızda sizlerin bilgi ve deneyimlerinden yararlanan öğrenciler, yarın ülkemizi daha iyi seviyelere çıkarmak için bayrağı hepimizden teslim alacaktır. Bu uğurda harcadığınız emekler paha biçilemez. Başarılı karnelerin gururu size aittir. 


Bu vesileyle tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Tüm öğretmen arkadaşlarıma yararlı ve fedakar çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Tüm velillerime sağlık, başarı ve mutluluk dolu bir tatil temenni ediyorum.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 28.06.2022 - Güncelleme: 28.06.2022 10:59 - Görüntülenme: 442
  Beğen | 0  kişi beğendi